6 Tem 2014

TATİL


Heeeeeey! Merhaba. Tatil önerilerinin devamı geleceğini söylemiştim. Hele ki henüz tatili bile yarılamamışken neden gelmesin değil mi ama? 



  •  Kaykay, paten, bisiklet turlarına çıkın. Yaz mevsiminin tadını çıkarın. Kazalardan kaçının tabii. Bu yaz bisikletimin pert olması beni düşündürmüyor değil. 




  • Tatilin en güzel yanlarından biri de arkadaşlarla birlikte olmaktır. Siz de arkadaşlarınızla bir araya gelin ve moda, aşk ve deneyimleriniz hakkında konuşun. Erkekler bir araya geldiklerinde neler konuşuyorlar aşina. Sanırım tatil önerileri kategorisi erkeklerden çok kızların işine yarıyor. 




  • Bu yaz ufak kaçamaklar da yapabilirsiniz. Her şey sizin elinizde unutmayın. Kendinize güvenin.


  • Ben bu yaz kamp der susardım ama malum yazmanın tam vakti. Tıpkı kamp yapmanında vakti olduğu gibi. Bu yaz ne yapın ne edin 3-4 günlüğüne bile olsa ailelerinizi ikna edin. İnanın muhteşem olacak, tabi doğaya alışıksanız. Yok "şuramı bir şey ısırdı", "şurada bir şey gördüm yağğğ" gibi şeylerden yakınacaksanız eğer gidin evinize kurun çadırınızı.




  • Bu yaz kendinizi geliştirmeye de özen gösterin. Örneğin yabancı dil kurslarına veya okul zamanında geri kaldığınız dersleri telafi etmek amacıyla diğer derslerin kurslarına da gidebilirsiniz. Hem yeni arkadaşlarda edinmiş olursunuz. Tabi bu yazın sıcağında birde o dersleri kim çekecek değil mi? Ama siz yine de bir düşünün. 





  • Yaz geldi diye salmayın kendinizi. Yani vücudunuzu. Bir önceki tatil önerilerimde de söylediğim gibi spor yapmaya özen gösterin. Hem sindirim sisteminize yardımcı olacak hem de fit bir görünüme sahip olacaksınız. 




  • Arkadaşlarınızı da alın gezin tozun. Söylememe gerek var mı? En eğlenceli gezme arkadaşlarla olanıdır.





  • Ne olursa olsun kendinizle baş başa kalmayı da öğrenmelisiniz. Her zaman arkadaşlarınız yanınızda olmayabilir. Yeni yerler dışında kendinizi de keşfedin!



Önerilerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Devam etmemi istiyorsanız yazmanız yeterli. Dilerseniz anonim olarak dilerseniz de isminizle yorum yapabilirsiniz. Bu yazı konu dahilinde her türlü yoruma açıktır.


Bir önceki tatil önerilerimi okumadıysanız burada bulabilirsiniz

 http://mervedincc.blogspot.com.tr/2014/06/tatil-icin-oneriler.html 






















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder