2 Tem 2014

Kaçak Gelinler

 Sizlerinde bildiği üzere 23 Haziran tarihinden itibaren her pazartesi Star Tv sayesinde ekranlarda buluştuğumuz bir dizi var. Kaçak Gelinler. 

Konu

Biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri de düğün salonundan kaçan üç kadının hikayesi. 


Ayrıntılı Konu

Gelinlerden biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri düğün salonundan kaçarlar; Almilla, Şebnem ve Kainat’ın hayatlarının aşkına yetişmek için gittikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda yolları kesişir. Hayatı bir anda kesişecek ve kader ortaklıkları İstanbul’da da devam edecek, aşkı kovalayan üç kadının iç içe geçen hikayeleri, onları birbirine sımsıkı bağlayacaktır. İstanbul’a adım atar atmaz, hem de hiç farkında olmadan şöhret rüzgarına tutulan kızlarımız için hayli ışıltılı başlayan İstanbul macerası, giderek kabusa dönüşecek ve “Kaçak Gelinler” imiz, İstanbul duvarına toslayacaktır. Üstelik bu İstanbul serüveninde, hayallerindeki “beyaz atlı prens”ler de onları hep hayal kırıklığına uğratır ve olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İstanbul’un zorlu şartlarında “yeni bir hayat” için kader birliği eden Kaçak Gelinler’i birbirinden komik ve hüzünlü günler beklemektedir. Hayatımın erkeği” arayışının sonu yok! “Kaçak Gelinler” zamanla bu gerçekle yüzleşecektir.
www.sondakika.com'dan alıntıdır.

Dizi Kadrosu 

Dizi, genç kadrosu ve birden çok başrolü ile ekranlarda oldukça uzun kalacağa benziyor bence. Kadro özenle seçilmiş gibi. Oyuncular bir harika, karakterler müthiş, dizi müziklerinin lafını bile etmiyorum! Ama edeceğim tabii ki eheh. 


Açelya Topaloğlu
Canlandırdığı Karakter: Almila 
Hikayesi: Bunca yıl falında çıkan erkeği 'Akif Tatlıcı'nın gelmesini bekledi. "Madem gelmiyor Hüsnü'yle evleneyim o zaman" dedi sanırsam ama son nikah provasında onu, yani Akif Tatlıcı'yı bulduğunu sandı ve sizlerinde bildiği üzere İstanbul'a onu aramaya gitti. 


Selin Şekerci
Canlandırdığı Karakter: Şebnem
Hikayesi: Hamileyim diye kandırıp, bunu herkese söylerim diye nikah masasına oturttuğu sevgilisine hamile olmadığını söyledi ve bunu duyan akıllı(Arda), Şebnem'i nikah masasında bırakıp İstanbul'a kaçtı. Peki Şebnem durur mu? Şebnem'in İstanbul macerası da böyle başladı. Fakat bir süre sonra aslında Arda ile gerçekten evlenmek istemediğini anladı ve yeni bölümlerde yeni aşklara yelken açacak! 


Deniz Baysal 
Canlandırdığı Karakter: Kainat 
Hikayesi: Onu nikah salonunda bekleyen Kasap ile evlenmemek, lise yıllarında beraber Romeo ve Juliet'i oynadıkları ve ona ilk öpücüğünü o oyunda veren Ege ile birlikte olmak için nikah salonundan kaçarak İstanbul'a Ege'yi aramaya gitti. 



Fırat Albayram
Canlandırdığı Karakter: Özgür 
Çakma Akif Tatlıcı. Almila'ya karşı ilk görüşten itibaren bir şeyler hissettiği için çakma Akif olma yolunu seçti. Sonu hayırlı olsun ne diyelim. 



Tarık Özenbaş
Canlandırdığı Karakter: Arda 
Şebnem'i nikah masasında terkedip İstanbul'a kaçan şahıs. 




Furkan Andıç 
Canlandırdığı Karakter: Selim 
Arda'nın İstanbul'da yanında kaldığı denizci ve yeni bölüm sinyalleri öyle gösteriyor ki Şebnem'in yeni aşkı olacak kendisi. 



Cihan Yenici 
Canlandırdığı Karakter: Ege 
Kainat'ın unutamadığı ve aramaya geldiği lise aşkı. Oyuncu. Az değil vallahi. 




Fırat Altunmeşe 
Canlandırdığı Karakter: Can
Kaçak gelinleri canlı yayına çıkaran ve Kainat'a karşı bir şeyler hisseden yaralı televizyoncu çocuk. 




Muhteşem oyuncu Şenay Gürler ve Ege Aydan'ın canlandırdığı Seniha ve Müfit. ikiside gerçekten muhteşem karakterler. Acaba önceden aralarında bir şey oldu mu yoksa olacak mı? Garip sinyaller alıyorum. 
Yukarıda gördüğünüz fotoğrafa bakınca da zaten dizinin aşk hayatını direk görüyoruz. 




                      Muhteşem Dizi Müziği 



Daha önce de söylediğim gibi dizide bir çok güçlü karakter olduğu için hem bayanlar hem de baylar için mutlaka özdeşleştirebileceği bir karakter veya durum ortaya çıkıyor. Bu da benimki

Şebnem:
 Madde1- Hayatta en hakiki müşrit uykudur.
 Madde2- Uyku Çin'de de olsa gidip uyuyacaksın.
 Madde3- Uyu ne olursan ol uyu. 





Dizide çalan ve dinlemekten usanmadığım müzikler 







Korkuyorum!! 

İlk bölümlerde büyük bir çıkış yakalayıp monotonlaşan ve reytingleri düşüp final yapan dizilerden biri de Kaçak Gelinler olacak diye korkuyorum! Bakınız: Güneşi Beklerken. Geçen sene Kanal D'de yayına giren ve büyük bir çıkış yakalayan bir yaz filmiydi o da. Bir iki bölüm sonra final yapacaklar diye duymuştum açıkçası takip etmiyorum. Sadece ilk çıktığında takip edip izliyordum, hemde severek. Ama ne yazık ki daha sonra monotonlaştılar ve 1 sene boyunca hiç ara vermediler. Sonu hayırlı olmadı maalesef. Dilerim Kaçak Gelinler de böyle olmaz, dilerim uzun ömürlü ve sağlıklı olur.

Kaçak Gelinler her pazartesi saat 20:00'da Star Tv'de! Bir sonraki bölümü kaçırmayın...



                                
                                    GÖRÜŞMEK ÜZERE!
                                          












3 yorum :

  1. dizi ve film tavsiyelerin için teşekkür ederim beni büyük bir can sıkıntısından kurtardın :)))

    YanıtlaSil
  2. İlgilendiğiniz için ben teşekkür ederim, ne mutlu bana.

    YanıtlaSil